Kategórie receptov
Hydinový šalát s karí
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
20 g
Čas prípravy
25 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Kuracie prsia (600 g grilovaných vykostených kuracích pŕs) pokrájame na kocky. Olúpané pomaranče (3 ks) rozdelíme na dieliky, stiahneme z nich blanu a zachytíme vytekajúcu šťavu. Mrkvu (3 ks) a očistenú cuketu postrúhame. Jogurt vymiešame s koreninami a pomarančovou šťavou. Takto pripravíme zálievku, ktorou zalejeme kuracie mäso. Šalát môžeme upraviť na čakankové listy a podávame ho s celozrnným chlebom alebo s pečivom.
Vytlačiť recept (PDF)Mrkva
300 g
Cuketa
300 g
Pomaranče
300 g
Kuracie mäso
600 g
Cukor kryštál
4 g
Kari
4 g
Koriander čerstvý
4 g
Jedlá soľ
3 g
RAJO Laktofree jogurt smotanový biely 145 g
145 g