Kategórie receptov
Kapustový šalát s tofu
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
5
Sacharidy na jednu porciu
18 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Kapustu nakrájame na tenké rezance, tofu na malé kocky a ochutíme sójovou omáčkou. Mrkvu postrúhame, cibuľu pokrájame na tenké plátky a na 5 minút ponoríme do teplej vody. Potom ju vyberieme a necháme odkvapkať. Všetky prísady vložíme do šalátovej misy, ľahko premiešame, osolíme, okoreníme a polejeme zálievkou (375 g kyslej smotany, 1 lyžica horčice). Podávame s tmavým pečivom.
Vytlačiť recept (PDF)Horčica plnotučná 450 g
10 g
Mrkva
200 g
Cibuľa voľná
80 g
Sójová omáčka
40 g
Korenie biele mleté
1 g
Jedlá soľ
2 g
RAJO Laktofree kyslá smotana 200 g 14%
375 g
Kapusta červená
600 g