Kategórie receptov
Ľahký tuniakový šalát
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
7 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Plechovky tuniaka otvoríme, scedíme a dáme do misky. Pridáme na kocky nakrájanú paradajku, očistenú a na kocky nakrájanú uhorku, papriku, najemno nakrájanú cibuľu, olivový olej, balzamikový ocot, zľahka osolíme a okoreníme. Všetko dobre premiešame a dáme do chladničky, kým nebudeme podávať. Šalát podávame posypaný bazalkou.
Vytlačiť recept (PDF)
Cibuľa voľná
50 g
Uhorka hadovka
100 g
Paprika červená
80 g
Paradajky
40 g
Bazalka čerstvá
4 g
Olivový olej
30 g
Tuniak v olivovom oleji 240 g (3x80 g)
160 g
Ocot Balsamico
20 g