Kategórie receptov
Lahôdkový šalát
Počet ingrediencií
14
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
31 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
V šalátovej mise zmiešame jogurt s majonézou a horčicou, osolíme a okoreníme. Pridáme pažítku nakrájanú najemno. Salámu a cibuľu ošúpeme, jablká a rajčiaky rozkrojíme a odstránime jadierka. Všetko aj so špargľou pokrájame na kúsky, zamiešame do šalátu a dochutíme. Pred podávaním krátko premiešame, prípadne ešte dochutíme. Olúpeme vajcia, rozkrojíme ich na 6 dielikov a jednotlivé porcie ozdobíme spolu s vňaťou petržlenu.
Vytlačiť recept (PDF)Horčica plnotučná 450 g
25 g
Vegan Tatárska omáčka 250 g
60 g
Hustopečská pečeňovka
300 g
Cibuľa voľná
80 g
Špargľa zelený
300 g
Paradajky
360 g
Pažítka
8 g
Chren
25 g
Jablká červená
380 g
Cukor kryštál
3 g
Mleté čierne korenie
1 g
Jedlá soľ
1 g
Podravka NATUR na šalát 25 g
6 g