Kategórie receptov
Letný ryžový šalát
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
5 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Ryžu podusíme v slanej vode. So sójovou omáčkou zmiešame ocot (jablčný), olej, nasekanú petržlenovú vňať, bylinkové korenie, cibuľu, reďkovky a olivy. Všetko zmiešame s ryžou (parboiled), dochutíme soľou a necháme uležať.
Vytlačiť recept (PDF)
AT Jazmínová ryža 1 000 g
100 g
Cibuľa voľná
30 g
Reďkovky
100 g
Olivový olej
10 g
Olivy zelené
20 g
Mleté čierne korenie
1 g
Ocot
7 g
Petržlenová vňať
2 g
Provensálske byliny
2 g
Sójová omáčka
10 g