Kategórie receptov
Obedový šalátik
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
48 g
Čas prípravy
25 minut

Postup prípravy
Šaláty (ľadový, lollo, polníček, rukola) natrháme do misy, pridáme nakrájané cherry paradajky, varenú červenú repu a posypeme plátkami nastrúhaného syra. Dressing pripravíme zmiešaním surovín (1 PL dijonskej horčice, 1PL medu, 1PL citrónovej šťavy, 4-5 PL olivového oleja, soľ, korenie). Prelejeme pripravený šalát. Chlebík potrieme olivovým olejom, posolíme a dáme opiecť do hriankovača.
Vytlačiť recept (PDF)Džiugas Mild 180 g / 12 mesiacov
20 g
Horčica francúzska 450 g
12 g
Bezgluténové chleby - svetlý 360 g
100 g
Červená repa
200 g
Paradajky
100 g
Šalát hlávkový
200 g
Citróny
12 g
Rukola praná
200 g
Olivový olej
50 g
Med včelí kvetový
12 g
Mleté čierne korenie
1 g