Kategórie receptov
Šalát s jahodami, tuniakom a mozzarellou
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
15 g
Čas prípravy
10 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Jahody (12 ks) umyjeme a nakrájame na štvrtiny. Cherry paradajky (12 ks) umyjeme a rozkrojíme na polovicu. Scedíme tuniaka a olej odložíme na dresing. Na servírovací tanier uložíme jahody, paradajky, mozzarellu na kúsky alebo 12 mini mozzarell, lieskové orechy (12 ks) a rukolu. Nakoniec pridáme tuniaka a polejeme dresingom, ktorý sme pripravili zmiešaním octu, oleja z tuniaka, soľ a čierne korenie.
Vytlačiť recept (PDF)
Paradajky
250 g
Jahody
250 g
Rukola praná
40 g
Lieskové orechy
20 g
Mleté čierne korenie
2 g
Tuniak v olivovom oleji 240 g (3x80 g)
80 g
Ocot Balsamico
10 g
Mozzarella
100 g