Kategórie receptov
Šalát s lososom a tekvicovým čatní
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
9 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Porcie lososa okoreníme a osolíme z oboch strán. Na troške masla ho osmažíme z oboch strán a necháme ho schladiť. Umytý ľadový šalát natrháme a dáme do misy, k nemu pridáme kolieska šalátovej uhorky, rozkrojené cherry paradajky a kolieska červenej cibule. Navrch natrháme lososa a všetko pokvapkáme citrónom a olivovým olejom, trochu osolíme a okoreníme. Namiesto dresingu použijeme jemné tekvicové čatní, ktoré šalát dokonale dochutí.
Vytlačiť recept (PDF)
Cibuľa voľná
40 g
Uhorka hadovka
100 g
Paradajky
100 g
Šalát hlávkový
150 g
Citróny
10 g
Olivový olej
5 g
Losos
300 g
Mleté čierne korenie
2 g
Maslo
15 g