Kategórie receptov
Šalát z cvikly
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
16 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Cviklu a zeler uvaríme, olúpeme a nakrájame na rezančeky. Pripravíme marinádu. Olej, ocot, soľ, čierne korenie, bylinkové korenie a sladidlo prevaríme a nalejeme na zeleninu a necháme 24 hodín uležať. Potom zeleninu vyberieme z marinády, pridáme na kolieska nakrájanú cibuľu a prelejeme bielym jogurtom.
Vytlačiť recept (PDF)
Cibuľa voľná
30 g
Červená repa
160 g
Zeler
40 g
Med včelí kvetový
5 g
Olej slnečnicový
10 g
Mleté čierne korenie
1 g
Ocot
20 g
Jedlá soľ
2 g