Kategórie receptov
Šalát z kuraťa s jogurtovým prelivom
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
12 g
Čas prípravy
50 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Kura uvaríme v slanej vode. Zbavíme ho kostí a kože a nakrájame ho na kúsky. Paradajky, šalátovú uhorku a pór nakrájame na kúsky a premiešame s kuraťom. Osolíme, okoreníme, pridáme bazalku a bylinkové korenie. Zalejeme jogurtom, do ktorého primiešame rozotretý cesnak so soľou. Všetko dohromady premiešame a podávame s celozrnným pečivom.
Vytlačiť recept (PDF)
Elinas jogurt gréckeho typu biely 150 g
150 g
Uhorka hadovka
200 g
Pór
50 g
Paradajky
100 g
Bazalka čerstvá
2 g
Kuracie mäso
200 g
Mleté čierne korenie
2 g
Provensálske byliny
2 g