Kategórie receptov
Šošovicový šalát s mrkvou
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
19 g
Čas prípravy
50 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Uvaríme šošovicu domäkka s bobkovým listom (1 ks), novým korením (4 ks) a celým čiernym korením (6 ks). Po uvarení zo šošovice vyberieme korenie. Do vychladenej šošovice nakrájame cibuľu a nastrúhame mrkvu. Všetko prelejeme zálievkou, ktorú pripravíme zmiešaním oleja, octu, soli, bylinkového korenia a horčice.
Vytlačiť recept (PDF)
Horčica Plnotučná 550 g
10 g
Mrkva
50 g
Cibuľa voľná
20 g
Ocot
10 g
Petržlenová vňať
2 g
Nové korenie
0.8 g
Bobkový list
0.5 g
Čierne korenie celý
1 g
Šošovka
50 g