Kategórie receptov
Šošovicový šalát s paprikou a hovädzím mäsom
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
20 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Šošovicu uvaríme v slanej vode s byľkou rozmarínu a strúčikmi cesnaku. Po uvarení prepláchneme vodou a necháme odkvapkať. Papriku a cibuľu očistíme a nakrájame na kocky. Hovädzie mäso nakrájame na tenké plátky, osmažíme na panvici s trochou oleja a okoreníme. Šošovicu dáme do misy s paprikou, cibuľou, šalátom a dresingom. Šalát servírujeme na taniere s plátkami mäsa.
Vytlačiť recept (PDF)
Dresing cesnakový 250 g – na jogurtovom základe
80 g
Cibuľa voľná
40 g
Paprika červená
100 g
Cesnak
3 g
Šalát hlávkový
300 g
Hovädzie zadné
600 g
Olej slnečnicový
20 g
Mleté čierne korenie
1 g
Rozmarín
1 g
Provensálske byliny
3 g
Šošovka
100 g