Kategórie receptov
Španielsky šalát
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
8 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Do šalátovej misy vložíme na plátky nakrájané paradajky a uhorky, pridáme na rezančeky nakrájané papriky. Cibuľu nakrájame na kolieska, rozdelíme na jednotlivé krúžky a takisto pridáme do misy. Šalát zalejeme dresingom a ozdobíme vajcom uvareným natvrdo a na kolieska nakrájanými olivami.
Vytlačiť recept (PDF)
Dresing cesnakový 250 g – na jogurtovom základe
80 g
Cibuľa voľná
80 g
Uhorka hadovka
140 g
Paprika červená
90 g
Paprika zelená
90 g
Paradajky
160 g
Olivy zelené
80 g
Vajcia
100 g
Mleté čierne korenie
2 g