Kategórie receptov
Stredomorský cestovinový šalát
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
102 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Cestoviny uvaríme v dostatočnom množstve slanej vody, scedíme a prepláchneme pod prúdom studenej vody. Do misy vložíme špenát (strapec), kúsky tuniaka, 12 ks oliv (zelené, cčierne), paradajky (10 cherry) nakrájané na mesiačiky, oregano, olej, soľ a čierne korenie. Všetko pridáme do cestovín a premiešame. Pred podávaním vložíme do chladničky asi na pol hodinu.
Vytlačiť recept (PDF)Paradajky
100 g
Olivový olej
20 g
Olivy zelené
50 g
Mleté čierne korenie
4 g
Špenátové listy
60 g
Oregáno drvené
4 g
Kukuričné cestoviny - penne 500 g
500 g
Tuniak v olivovom oleji 200 g
80 g
Jedlá soľ
1 g