Kategórie receptov
Zeleninový šalát s tuniakom
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
3
Sacharidy na jednu porciu
9 g
Čas prípravy
10 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Listy šalátu umyjeme a osušíme papierovou utierkou. Cherry paradajky nakrájame na polky, retkvičky na mesiačiky, cibuľku pozdĺžne. Do šalátovej misy postupne ukladáme pripravenú zeleninu. Do tuniaka vo vlastnej šťave pridáme niekoľko kvapiek olivového oleja a podľa chuti soľ a korenie.Jemne premiešame a môžeme ihneď podávať. Vynikajúco chutí s čerstvým celozrnným pečivom.
Vytlačiť recept (PDF)Paradajky
250 g
Reďkovky
150 g
Šalát hlávkový
200 g
Cibuľka jarná
60 g
Olivový olej
5 g
Mleté čierne korenie
1 g
Tuniak vo vlastnej šťave 200 g
200 g