Zavrieť reklamu
Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Extra broskyňové pyré

Počet ingrediencií
3
Počet porcií
80
Sacharidy na jednu porciu
4 g
Čas prípravy
1 hodina
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Na prípravu pyré vložíme odkôstkované a olúpané broskyne do väčšieho hrnca. Pomocou ručného ponorného mixéra rozmixujeme. Pridáme škoricový cukor, rozkrojenú tobolku vanilky, kyselinu citrónovú, želírovací cukordôkladne zmiešame. Za stáleho miešania privedieme do varu a povaríme minimálne 5 minút. Odoberieme prípadnú penu, vyberieme tobolku vanilky a plníme do pripravených pohárov až po okraj. Poháre dôkladne uzatvoríme viečkami, otočíme hore dnom a asi 5 minút necháme stáť na viečkach.

 

Vytlačiť recept (PDF)
Broskyne
1000 g
Broskyne
Broskyne
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (12.5g)
Sacharidy 13g 1,6g
Cukry
Proteiny 0,8g 0,1g
Tuky 0,2g 0g
Vláknina
Energie 219Kj 27Kj
Bez lepku Bez lepku
Škoricový cukor
20 g
Škoricový cukor
Škoricový cukor
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (0.25g)
Sacharidy 97g 0,2g
Cukry 89g 0,2g
Proteiny 0,4g 0g
Tuky 0,1g 0g
Vláknina 5,3g 0g
Energie 1616Kj 4Kj
Bez lepku Bez lepku
Želírovací cukor so stéviou 500 g
500 g
Želírovací cukor so stéviou 500 g
Želírovací cukor so stéviou 500 g
Výrobca
Dr. Oetker, spol. s r.o.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (6.25g)
Sacharidy 35g 2,2g
Cukry 31g 1,9g
Proteiny 0,7g 0g
Tuky 0,2g 0g
Vláknina
Energie 591Kj 37Kj
Bez lepku Bez lepku