Kategórie receptov
Jogurtové želé
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
6
Sacharidy na jednu porciu
20 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Jahody (250 g) rozmixujeme s citrónovou šťavou (1 PL) a cukrom (50 g) a vmiešame rozpustenú želatínu a Acidko. Chlebíčkovú formu vypláchneme, naplníme zmesou a necháme stuhnúť v chladničke. Biely jogurt ochutíme vanilínovým cukrom a medom. Stuhnuté želé pokrájame na porcie, polejeme jogurtovou omáčkou, na ktorej likérom (1 lyžica vajcového) vytvoríme ozdobu. Ozdobíme čerstvými alebo zaváranými jahodami..
Vytlačiť recept (PDF)Citróny
15 g
Jahody
300 g
Med včelí kvetový
10 g
Cukor kryštál
50 g
Vanilkový cukor
12 g
Želatína potravinárska 20 g
20 g
RAJO Laktofree Acidko biele 1% 450 g
450 g