Kategórie receptov
Mrazený krém
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
25 g
Čas prípravy
10 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Všetky suroviny (250 g tučného hrudkovitého tvarohu, 2 lyžice kakaa, 1 vajce, 1 lyžica práškového cukru, 1 - 2 lyžice mlieka) spolu rozmixujeme, vlejeme do vhodnej nádoby a uložíme asi na 4 hodiny do mrazničky alebo do výparníka chladničky. Krém pred podávaním ozdobíme šľahačkou, čokoládou či inými ingredienciami, podľa vlastnej fantázie.
Vytlačiť recept (PDF)Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
20 g
Holandské kakao 100 g
25 g
BABIČKA Tvaroh tučný 250 g
250 g
Horká čokoláda 70% 80 g
40 g
Mäta pieporná
2 g
Cukor múčka
15 g
Vajcia
50 g