Kategórie receptov
Mrkvová nátierka
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
8 g
Čas prípravy
10 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Mrkvu očistíme a najemno nastrúhame. Cibuľu zbavíme šupky a nakrájame nadrobno. Zeleninu dáme do stredne veľkej misy, premiešame a pridáme syr a zmäknuté maslo. Dôkladne vymiešame na hladkú nátierku. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Natierame buď priamo na chlieb alebo chlieb pred tým opečieme v hriankovači. Ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Vytlačiť recept (PDF)Almette tvarohový syr 150 g
150 g
Mrkva
65 g
Cibuľa voľná
30 g
Mleté čierne korenie
2 g
Maslo
50 g
Petržlenová vňať
3 g