Kategórie receptov
Nátierka šampiňóny s kápiou
Počet ingrediencií
6
Počet porcií
3
Sacharidy na jednu porciu
2 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Umyté a ošúpané šampiňóny nakrájame a preložíme na rozpálenú panvicu pokvapkanú olivovým olejom. Šampiňóny si orestujeme na slabom plameni a medzi tým si nakrájame kápiu a koriander. Po chvíli restovania pridáme kápiu ku šampiňónom a keď zmäknu obe ingrediencie, tesne pred koncom pridáme koriander, minútku ho necháme restovať spolu so zmesou a nakoniec dochutíme soľou.
Vytlačiť recept (PDF)Kapie červená
100 g
Šampiňóny záhradné
50 g
Olej repkový
10 g
Koriander čerstvý
3 g
Jedlá soľ
1 g