Kategórie receptov
Reďkovková nátierka s vajíčkami
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
8 g
Čas prípravy
20 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Reďkovky nastrúhame nahrubo a potom z nich vytlačíme prebytočnú vodu. Pridáme nahrubo nastrúhané uvarené vajce, nátierkové maslo zmiešané s jogurtom a najemno nakrájanú cibuľu. Pridáme petržlenovú vňať a pažítku. Podľa chuti jemne osolíme a okoreníme.
Vytlačiť recept (PDF)
Zorba smotanový jogurt biely 1 kg
40 g
Reďkovky
400 g
Pažítka
5 g
Cibuľka jarná
30 g
Vajcia
200 g
Mleté čierne korenie
2 g
Petržlenová vňať
3 g
Jedlá soľ
3 g