Kategórie receptov
Escalibada s tuniakom
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
25 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Umyjeme a osušíme zeleninu (baklažán, cibuľu, papriku). Neolúpanú a nenakrájanú ju uložíme na plech, polejeme trochou olivového oleja a posypeme štipkou soli. Pečieme 35 – 40 minút v rúre na 180 ºC. Po upečení necháme zeleninu vychladnúť, olúpeme a nakrájame na prúžky. Pridáme olivový olej a soľ. Podávame s tuniakom s trochou kečupom a pečivom.
Vytlačiť recept (PDF)
Bio ketchup 530 g
40 g
Cibuľa voľná
50 g
Baklažán
400 g
Paprika červená
100 g
Olivový olej
20 g
Tuniak vo vlastnej šťave 200 g
100 g