Kategórie receptov
Mrkvový prívarok
Počet ingrediencií
7
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
28 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Očistenú surovú mrkvu (3 ks) narežeme na tenké kolieska (0,5 cm), zalejeme vodou tak, aby mrkva bola zakrytá, a varíme. Keď mrkva trocha zmäkne, pridáme zemiaky (3 ks) pokrájané na kocky, klobásu a ochutíme vegetou. Do smotany vmiešame múku (5 PL). Keď zemiaky zmäknú, vlejeme smotanu a miešame, kým prívarok nezhustne. Podávame s uvareným vajíčkom a s chlebom.
Vytlačiť recept (PDF)Bezlepková múka Nomix 1 kg
40 g
Zemiaky
300 g
Mrkva
300 g
Vajcia
200 g
Podravka NATUR na pečené zemiaky 25 g
6 g
Bravur pikantná klobása cca 1,8 kg
200 g