Kategórie receptov
Šošovicová kaša
Počet ingrediencií
6
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
159 g
Čas prípravy
35 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Prepláchnutú a na noc vopred namočenú šošovicu uvaríme domäkka. Cibuľu očistíme a nasekáme najemno. Na oleji osmažíme cibuľu, pridáme strúhanku a spoločne osmažíme. Uvarenú šošovicu rozmixujeme a vmiešame cibuľu so strúhankou. Kašu dochutíme majoránom a soľou. Šošovicovú kašu podávame napríklad s volským okom.
Vytlačiť recept (PDF)
STRÚHANKA bezgluténová pečivová 350 g
15 g
Cibuľa voľná
40 g
Olivový olej
8 g
Majoránka sušená
2 g
Šošovka
500 g