Kategórie receptov
Vysmážané cukiny s jednoduchou paradajkovou omáčkou
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
13 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Z paradajok (5 ks) vyberieme semienka. Dužinu nakrájame na kúsky a rozmixujeme v mixéri spolu s bazalkou, soľou, korením, cesnakom a olejom. Cukiny (8 ks) nakrájame po dĺžke, obalíme v trojobale (múka, rozšľahané vajce (2 ks) a strúhanka a vysmažíme v oleji. Po vybratí z oleja osolíme. Podávame ich s paradajkovou omáčkou, ozdobíme čerstvými bylinkami.
Vytlačiť recept (PDF)PROMIX®-UNI – univerzálna bezgluténová múka 1000 g
10 g
STRÚHANKA bezgluténová pečivová 350 g
10 g
Cuketa
800 g
Paradajky
350 g
Cesnak
2 g
Bazalka čerstvá
2 g
Olej slnečnicový
30 g
Vajcia
100 g
Mleté čierne korenie
1 g