Kategórie receptov
Batátový nákyp s mletým mäsom
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
32 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Na oleji orestujeme mäso, cibuľu, pridáme batáty strúhané na hrubom strúhadle. Chvíľu restujeme, asi 3 minúty, a potom zalejeme smotanou, pridáme sekaný listový špenát, pokrájané paradajky a syr. Podľa chuti dosolíme a dokoreníme. Všetko povaríme asi 5 minút. Nalejeme do pekáčika a necháme zapiecť.
Vytlačiť recept (PDF)
TEKOVSKÝ SALÁMOVÝ SYR BLOK ÚDENÝ/NEÚDENÝ 200 g
80 g
Cibuľa voľná
160 g
Paradajky
400 g
Zemiaky sladké
400 g
Mleté mäso hovädzie
200 g
Olej repkový
20 g
Mleté čierne korenie
2 g
Smotana na šľahanie
200 g
Špenát zmrazený
100 g