Kategórie receptov
FILTRÁCIA

Jablkový krém

Počet ingrediencií
5
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
39 g
Čas prípravy
20 minut
 
Bez lepku Bez lepku

Postup prípravy

Jablká nakrájané na plátky  zmiešame v hrnci s (hnedým) cukrom a prilejeme 100 ml horúcej vody. Varíme na miernom ohni, kým jablká úplne nezmäknú a nerozvaria sa do krémovej konzistencie (pre dosiahnutie čo najjemnejšej konzistencie môžeme použiť ručný mixér). Vzniknuté jablkové maslo natrieme na cereálne chlebíky (12 ks) a posypeme vlašskými orechmi a ľanovými semienkami.

Vytlačiť recept (PDF)
Jablká červená
300 g
Jablká červená
Jablká červená
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (75g)
Sacharidy 15g 11g
Cukry
Proteiny 0,3g 0,2g
Tuky 0,4g 0,3g
Vláknina
Energie 239Kj 179Kj
Bez lepku Bez lepku
Vlašské orechy jadrá
40 g
Vlašské orechy jadrá
Vlašské orechy jadrá
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (10g)
Sacharidy 7g 0,7g
Cukry 2,6g 0,3g
Proteiny 15g 1,5g
Tuky 6,5g 0,7g
Vláknina 6,7g 0,7g
Energie 2833Kj 283Kj
Bez lepku Bez lepku
Pitná voda nesýtená
100 g
Pitná voda nesýtená
Pitná voda nesýtená
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa

{"Výrobek bez změřených nutričních hodnot."}
 
Podľa nariadenia EÚ č. 1169/2011 nie je výrobca povinný zverejniť nutričné hodnoty.

Cukor kryštál
70 g
Cukor kryštál
Cukor kryštál
Výrobca
Potraviny bez dodávateľa
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (17.5g)
Sacharidy 100g 18g
Cukry 100g 18g
Proteiny 0g 0g
Tuky 0g 0g
Vláknina 0g 0g
Energie 1700Kj 298Kj
Bez lepku Bez lepku
RACIO BIO ryžové s amarantom 140 g
50 g
RACIO BIO ryžové s amarantom 140 g
RACIO BIO ryžové s amarantom 140 g
Výrobca
RACIO, s.r.o.
Nutričné hodnoty na: 100g Porcie (12.5g)
Sacharidy 78g 9,8g
Cukry 0,5g 0,1g
Proteiny 8,4g 1,1g
Tuky 3g 0,4g
Vláknina 3,6g 0,5g
Energie 1607Kj 201Kj
Bez lepku Bez lepku