Kategórie receptov
Krém „Vital“ s fetou
Počet ingrediencií
8
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
16 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Fetu nakrájame na kocky a vložíme do misky s jogurtom. Bazalkové listy umyjeme, osušíme a nakrájame nadrobno. Mladú cibuľku očistíme, omyjeme a nakrájame na kolieska. Bazalku a polovicu mladej cibuľky vložíme do zmesi fety a jogurtu, osolíme a dobre premiešame. 12 malých paradajok umyjeme a nakrájame na malé kúsky. Uhorky ošúpeme a nakrájame na malé kúsky. Chlieb potrieme hrubou vrstvou syrového krému, posypeme paradajkami, uhorkami a cibuľkou.
Vytlačiť recept (PDF)Fitaki syr balkánskeho typu 500 g
200 g
Elinas jogurt gréckeho typu biely 150 g
100 g
Bezgluténové chleby - svetlý 360 g
80 g
Uhorka hadovka
40 g
Paradajky
100 g
Bazalka čerstvá
5 g
Cibuľka jarná
50 g