Kategórie receptov
Kokteil zo špargle
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
14 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Špargľu uvaríme v osolenej vode domäkka. Po uvarení ju olúpeme a nakrájame na kúsky, pokvapkáme citrónovou šťavou a necháme vychladnúť. Jogurt zmiešame so zvyšnou citrónovou šťavou, soľou, cukrom, karí, pretlakom a rozmiešame. Nakoniec vmiešame vyšľahanú šľahačku. Do pohárov vlejeme pripravenú zmes so špargľou a ozdobíme pomarančom. Podávame vychladené.
Vytlačiť recept (PDF)
Paradajkový pretlak 200 g
40 g
Elinas jogurt gréckeho typu biely 150 g
100 g
Špargľa zelený
400 g
Citróny
20 g
Pomaranče
120 g
Cukor kryštál
10 g
Smotana na šľahanie
100 g
Kari
1 g