Kategórie receptov
Chlieb s hovädzím mäsom a omáčkou aioli
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
17 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Hovädzie mäso dáme spolu s rajčinou (na plátky), šampiňónmi (4 ks), cuketami (2 malé rozrezané podlžne na polovicu), olivovým olejom (3 PL) a citrónovou šťavou (2 PL) do misy, okoreníme a dobre premiešame. Najskôr na panvici na oleji 3 – 4 minúty opečieme hovädzie mäso, potom pridáme rajčinu, šampiňóny a cukety. Zeleninu opekáme, kým trochu nezhnedne. Nasekaný strúčik cesnaku zmiešame s majonézou (5 PL). Umyjeme a usušíme rukolu. Chlieb (4 krajce) natrieme cesnakovou majonézou. Položíme naň rukolu, potom vrstvu hovädzieho mäsa so zeleninou. Na to položíme druhý krajec chleba.
Vytlačiť recept (PDF)Vegan Mayo 250 g
50 g
Bezgluténové chleby - svetlý 360 g
40 g
Cuketa
150 g
Paradajky
80 g
Cesnak
2 g
Citróny
20 g
Rukola praná
100 g
Olivový olej
36 g
Šampiňóny záhradné
40 g
Hovädzie zadné
200 g
Mleté čierne korenie
1 g