Kategórie receptov
Znojemský guláš
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
13 g
Čas prípravy
1 hodina
Bez lepku
Postup prípravy
Na oleji speníme cibuľku. Medzitým nakrájame mäso na kocky. Nakrájané mäso vložíme na osmaženú cibuľu, posypeme paprikou a zalejeme vývarom. Pridáme 3 nakrájané uhorky, soľ, rascu a čierne korenie. Dusíme, kým nie je mäso mäkké. Na záver podľa potreby zahustíme. Po odstavení pridáme zvyšné, najemno nastrúhané uhorky.
Vytlačiť recept (PDF)
JIZERKA - prirodzene bezlepková zmes univerzálna 1000 g
40 g
Cibuľa voľná
120 g
Olej slnečnicový
40 g
Mleté čierne korenie
4 g
Kyslé uhorky
60 g
Rasca
4 g
Paprika sladká mletá
8 g
Hovädzie predné
500 g
Hovädzí bujón
12 g