Kategórie receptov
Baklažánová krémová polievka
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
3
Sacharidy na jednu porciu
15 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Zapečieme baklažán, cibuľu a mrkvu v rúre na 40 minút. Pečený baklažán očistíme a nakrájame na stredne veľké kocky. Vložíme do vriacej vody spolu s cibuľou, mrkvou a cesnakom (3 strúčiky), necháme asi minútku, pridáme soľ a korenie na ochutenie, dolejeme smotanou. Pridajme syr a znovu povaríme.
Vytlačiť recept (PDF)
Džiugas Delicious 100 g
60 g
Bio ryžová smotana bezlepková 500
100 g
Mrkva
60 g
Cibuľa voľná
60 g
Baklažán
350 g
Cesnak
5 g
Pitná voda nesýtená
600 g
Mleté čierne korenie
0.5 g