Kategórie receptov
Slaninová bezlepková knedľa
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
76 g
Čas prípravy
50 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Nakrájanú cibuľu osmažíme na masti doružova, pridáme na kocky nakrájané pečivo a spoločne osmažíme. Dáme do misy, zalejeme mliekom, pridáme vajce, nadrobno nakrájanú slaninu, petržlenovú vňať, múku, osolíme a necháme asi 15 minút odpočinúť. Potom tvarujeme knedle a varíme ich v slanej vode 15 – 20 minút.
Vytlačiť recept (PDF)
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
250 g
Váhalova slanina
200 g
Bezgluténové chleby - svetlý 360 g
240 g
Cibuľa voľná
60 g
Sadlo
40 g
Vajcia
100 g
Petržlenová vňať
4 g
Pohánková múka hladká 500 g
240 g