Kategórie receptov
Indické filé
Počet ingrediencií
11
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
10 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Nakrájanú cibuľu osmažíme na oleji. Pretlačíme cesnak, zmiešame ho so zázvorom a vmiešame do osmaženej cibuľky. Pridáme sparené, olúpané nakrájané paradajky, ďalej muškátový kvet a vňať z petržlenovej vňate. Všetko osolíme. Do kastróla dáme filé, podlejeme ho vodou a dusíme z každej strany desať minút. Potom filé vyberieme, natrieme horčicou a prelejeme omáčkou.
Vytlačiť recept (PDF)
Horčica plnotučná 450 g
10 g
Cibuľa voľná
60 g
Cesnak
10 g
Zázvor čerstvý
10 g
Olej slnečnicový
20 g
Petržlenová vňať
2 g
Krájané paradajky
120 g
Kari
5 g
Muškátový kvet
3 g
Filé rybie
240 g