Kategórie receptov
Losos so špenátom
Počet ingrediencií
10
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
13 g
Čas prípravy
30 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Porcie lososa bez kože umyjeme, osolíme, okoreníme a pokvapkáme citrónovou šťavou. Cibuľu a cesnak olúpeme a nakrájame na jemné kocky. Na oleji speníme cibuľu a cesnak, vmiešame špenát, osolíme, okoreníme a necháme podusiť. Keď sa šťava vysmaží, vlejeme smotanu a prehrejeme. V panvici na masle prepečieme lososa cca 6 minút z oboch strán a môžeme podávať.
Vytlačiť recept (PDF)
Dr. Halíř trvanlivé mlieko polotučné 1 l
125 g
Cibuľa voľná
50 g
Cesnak
10 g
Citróny
40 g
Olivový olej
10 g
Losos
300 g
Mleté čierne korenie
2 g
Maslo
20 g
Špenát zmrazený
200 g