Kategórie receptov
Cestovinový šalát s ratatouille
Počet ingrediencií
12
Počet porcií
4
Sacharidy na jednu porciu
82 g
Čas prípravy
45 minut
Bez lepku
Postup prípravy
Na kocky nakrájanej cukety, baklažánu, črvenej hrubostennej papriky osolíme, premiešame s olivovým olejom, rozmarínom a pečieme asi 20-30 minút na 200 stupňoch. Cestoviny uvaríme v slanej vode podľa návodu a zlejeme. Opláchneme studenou vodou. Na panvici si orestujeme na olivovom oleji 2 strúčiky roztlačeného cesnaku, pridáme rajčinový pretlak, pridáme upečenú zeleninu a necháme krátko povariť, aby sa chute premiešali. Zeleninu potom zmiešame s uvarenou cestovinou. Podávame ozdobené posekanou pažítkou.
Vytlačiť recept (PDF)PROCEL® - štandardné bezgluténové cestoviny 250 g
250 g
Paradajkový pretlak 200 g
500 g
Cuketa
200 g
Baklažán
200 g
Paprika červená
200 g
Cesnak
2 g
Pažítka
8 g
Bazalka čerstvá
3 g
Olivový olej
30 g
Mleté čierne korenie
2 g
Rozmarín
2 g