Kategórie receptov
Šalát s tuniakom a jablkom
Počet ingrediencií
9
Počet porcií
2
Sacharidy na jednu porciu
21 g
Čas prípravy
15 minut
Bez lepku
Postup prípravy
1 nakrájané zelené jablko pokvapkáme citrónovou šťavou, pridáme nakrájaný zeler na kocky, rozdrvené orechy, brusnice a scedeného tuniaka. Všetko dobre premiešame s jogurtovým dresingom (biely jogurt, soľ a čierne korenie). Druhé zelené jablko očistíme od jadrovníkov, pokvapkáme citrónovou šťavou a naplníme jablkovo-tuniakovým šalátom. Servírujeme na tanier spolu s baby špenátom a brusnicami.
Vytlačiť recept (PDF)
Elinas jogurt gréckeho typu biely 150 g
150 g
Zeler
100 g
Citróny
20 g
Jablká červená
100 g
Vlašské orechy jadrá
40 g
Mleté čierne korenie
1 g
Špenátové listy
150 g
Tuniak vo vlastnej šťave 200 g
100 g